V košarici nimate nobenega artikla

Brezplačna dostava od 15 € 

Poiskati v katalogu O&CO.

 

Gastronomski Kečap Oliviers&Co.

200g

Trenutno ni na zalogi!

Legendarni recept, ki spoštuje sicilijansko tradicijo in kjer se mešajo začimbe in lesnate note vina Marsal, nežno povezane s paradižnikom … čudovito ravnovesje okusov, ki zaradi vseh različnih sestavin teži k popolnosti! Ta kečap bo izvrsten za mediteransko in azijsko kuhinjo!
Za k pečenem krompirčku, rdečem in belem mesu, divjačini, zelenjavi, tatarskem biftku, pici, sardelam z žara, prigrizkom ...
6,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Pošlji e-pošto prijatelju
 • Več informacij
 • Recepti, ki pašejo zraven
S svojo strastjo in strokovnim znanjem za kulinarične stvaritve se je Oliviers&Co. ponovno odločil ustvariti in predstaviti nov kečap. K sodelovanju so povabili kuharja Olivierja Streiffa, znanega po svoji domišljiji, strasti do zelenjave in ljubezni do južno francoske kuhinje. Odkrijte ta izvrsten okus in poskusite kečap na način, kot ga še niste uživali … Chef Olivier Streiff Osemintridesetletni kuhar zdaj že vrsto let sodeluje z Oliviers&Co. Potem ko je delal na "La Bastide de Saint-Tropez", "La Chèvre d'Or" ,"Grand Hôtel du Cap" in "Maya Bay" , je odprl svojo lastno restavracijo v Beaulieu -sur-Mer ( Južno od Francije ): "La raison Gourmande". Tam je po merilih trga skoraj vsak dan ustvarjal nov meni. Leta 2013 mu je eden najvplivnejših francoskih restavracijskih vodnikov "Gault & Millau" podelil tri "Toques" (na lestvici do pet) in dodelili so mu naziv "Jutrišnji veliki mojsterski kuhar". Olivier Streiff je neverjetno nežen, nadarjen in drzen kuhar. Bilo je očitno, da bo njegova barvita in ustvarjalna kuhinja našla svoje mesto pri Oliviers&Co.!
Naši recepti pripravljeni z izbranim artiklom:
 • SVINJSKI RAŽNJICI KARAMELIZIRANI V SIVKINEM MEDU, S KEČAPOM IN SVEŽIM KORIANDROM

  SVINJSKI RAŽNJICI KARAMELIZIRANI V SIVKINEM MEDU, S KEČAPOM IN SVEŽIM KORIANDROM

  - Za 4 osebe
  - 20 minut za pripravo
  - 20 minut za kuhanje