V košarici nimate nobenega artikla

Brezplačna dostava od 50 € 

Poiskati v katalogu O&CO.

Gerald Passedat

Gerald Passedat

PRIZNANI KUHARSKI MOJSTRI

Nazaj
Gerald Passedat

Gerald Passedat

Lastnik in šef restavracije Le Petit Nice v Marseilleu v Franciji, tri Michelinove zvezdice

»Tukaj sem se rodil, s pogledom na obzorje, v tej vili, ki jo je leta 1917 kupil že moj pradedek in je postala Le Petit Nice za tri generacije. Marseille in ta pogled v daljavo so me naredili v človeka, kakršen sem danes.« Gerard Passedat je vse otroštvo v domači kuhinji občudoval geste žensk, ki so pripravljale tradicionalne jedi za vso družino, in tako že od mladih nog spoznaval kulinarične emocije. Pozneje se je pri vrhunskih kuharskih mojstrih izučil kuharskih tehnik in prepoznavanja okusov najprestižnejših sestavin in jedi.

Danes najdemo v njegovih jedeh sledove podedovane tradicionalne kuhinje z juga, prepojene z navdihom iz daljnih krajev. Naj bo iz širnega morja ali bližnjega griča, vedno je brezhibno, harmonično in edinstveno. Samoumevno je bilo, da je Gerard Passedat našel svoj prostor tudi pri Oliviers&Co. in za vas pripravil več zelenjavnih stvaritev: paradižnikov ekstrem, namaz iz bučk in kozjega sira ter omako Lucie, ki mu jo je mama pripravljala ob dobrih ribah. Vsi so prodajni uspehi.

  • Paradižnikov Ekstrem

    Gérald Passédat

    140g

    Paradižnikov Ekstrem
    6,90 €