V košarici nimate nobenega artikla

Poiskati v katalogu O&CO.

Olivier Brulard

Olivier Brulard

PRIZNANI KUHARSKI MOJSTRI

Nazaj
Olivier Brulard

Olivier Brulard

La Reserve de Beaulieu na Azurni obali v Franciji, Meilleur ouvrier de France 19

Na svoji poti proti vrhu svetovne gastronomije si je Olivier Brulard pridobival znanje od najboljših, kot sta Troisgros in Robuchon. Leta 1997 je osvojil prestižni naziv Meilleur ouvrier de France. Kuharski mojster Michel Guerard, ki je prav tako eden najboljših svetovnih kuharskih šefov in lastnik restavracije v Eugénie les Bains (JZ Francije), mu je več kot pet let zaupal kuhinjo La Ferme aux Grives, odlikovano s tremi Michelinovimi zvezdicami.

Leta 1997 sta ga Nicole in Jean-Claude Delion povabila k sodelovanju v svoj prenovljeni razkošni hotel in spa La Reserve de Beaulieu na Azurni obali. Leta 2004 sta mu zaupala mesto chefa prestižne kuhinje v »kraljevi restavraciji« znotraj te več 100 let stare vile. Vsi, ki so imeli možnost pokusiti njegovo drzno kuhinjo ali vsaj eno njegovo jed, so okusili pomen besede veličastno.

Od takrat se Olivier Brulard posveča lokalnim specialitetam ter ustvarja z morskimi in kopenskimi sezonskimi sestavinami. Za Oliviers&Co. je pripravil odličen, rahlo pikanten namaz iz sardin s suhimi paradižniki.